10.9.07

Για τα σχολικά βιβλία


Αντιγράφω από το alfavita: "
Από αύριο θα κληθούν οι πρώτοι ωρομίσθιοι στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία σύμφωνα με δήλωση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Ανδρέα Καραμάνου. Οι πρώτοι ωρομίσθιοι που θα προσληφθούν αφορούν στις ειδικότητες της Μουσικής, Χορού, Σωματικής Αγωγής κ.λπ. για το ολοήμερο σχολείο. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας δήλωσε ότι έχει εγκριθεί δαπάνη για 4 εκατομμύρια ώρες ωρομισθίων στη διάρκεια του σχολικού έτους. Βεβαίως δεν έδωσε εξηγήσεις για την πρόσληψη ωρομισθίων σε τόσο μεγάλο βαθμό όταν πριν λίγα χρόνια η Ν.Δ. κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για το μεγάλο διορισμό ωρομισθίων καθηγητών.

Ο Ανδρέας Καραμάνος παραδέχτηκε επίσης ότι θα υπάρξει καθυστέρηση παράδοσης στο 15% του συνόλου των βιβλίων του Γυμνασίου και του Λυκείου καθώς όπως είπε οι εκτυπώσεις των βιβλίων συνέπεσαν με την εκτύπωση προεκλογικού υλικού σε πολλά τυπογραφεία."


Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Θέλουν να μας πουν ότι περίμεναν να τυπώσουν τα σχολικά βιβλία μετά τις 15 Αυγούστου, αφού η προεκλογική περίοδος άρχισε στις 16.

Το ίδιο ισχυρίζονται και για το βιβλίο ιστορίας της Στ' Δημοτικού.


Μα για τόσο ηλίθιους μας έχουν;

Αρχίζω να προβληματίζομαι μήπως είμαστε πραγματικά τόσο ηλίθιοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:Για κάτι άλλο εκτός από λόγια και ατέρμονες συζητήσεις στον ιστοχώρο μου

"Ελληνικός Πολιτισμός"

Κάθε συνεργασία είναι καλοδεχούμενη!